Продукти

LMTA

LMTA

Климатиците от серия LMT са с изключително висок капацитет, ниска консумация, благодарение на по-големия топлообменник и турбина с дълъг въздушен поток. Въпреки мощността си, климатикът е с висок енергиен капацитет: A++ на охлаждане и A+ на отопление. 

Важно предимство на климатиците от тази серия е че притежават "Сензор за човешка активност", благодарение на който системата регистрира движение на хората в помещението. При отсъствие на хора системата автоматично намаля мощността си, а след завръщане на хора в помещението отново вдига мощността си. 

Режимът на климатизация на сървърни помещения позволява свързването на две вътрешни тела посредством кабел. Системата работи в режим на охлаждане, дори при много ниски температури и висока влажност. Климатичната система разполага с три режима на работа за сървърни помещения: "редуване" - двете вътрешни тела се редуват да работят на интервали; "взаимозаменяемост" - когато едното от телата излезе от строя, другото автоматично поема работата му; "поддръжка" - ако не е достигната необходимата мощност, двете тела започват да работят едновременно. 

Няма намерени продукти.