Продукти
ПОЛУЧЕТЕ 5 ГОДИНИ УДЪЛЖЕНА ГАРАНЦИЯ -DAIKIN

ПОЛУЧЕТЕ 5 ГОДИНИ УДЪЛЖЕНА ГАРАНЦИЯ -DAIKIN

5 юни 2020

5 години удължена гаранция

След успехът на своята платформа Stand BY Me (SBM) в редица европейски държави, Daikin я въвежда и в България .

SBM е интернет портал и дава възможност на крайните потребители да намерят цялата необходима информация за закупеното от тях Daikin устройство и да се възползват от възможността да удължат гаранцията на техниката си до 5 години Също така всеки клиент на марката може да открие сервизния център, към който пренадлежи уреда му, да зададе своите въпроси и да запази час за поддръжка при нeo бходимост.

За да се възпозват потребителите на Daikin от тази услуга, е необходимо да регистрират устройството си на уеб сайта Stand By Me. https://standbyme.daikin.bg/bg/

 

Предимствата за крайния потребител :

ПЪЛНА СЕРВИЗНА ИСТОРИЯ НА КЛИМАТИКА - публикувана е в профила на всеки регистриран клиент.

ДАННИ ЗА ГАРАНЦИЯТА– детайли за гаранцията на инсталацията, описани по ясен и прозрачен начин. 
5 ГОДИНИ УДЪЛЖЕНА ГАРАНЦИЯ -  всеки регистриран потребител ще има възможност да удължи гаранцията си за резервни части до 60 месеца.

НАПОМНЯНЕ ЗА ПОДДРЪЖКИ - всеки регистриран клиент и сервизния му партньор получават автоматично напомняне за профилактика по програмата SBM за удължена гаранция .

ЛЕСЕН КОНТАКТ- в профила на потребителя са публикувани контактите на сервизния му партньор. 

 

 

Условия за удължаване на гаранцията до 5 години по програма
Stand By Me 

1. Всеки клиент закупил климатик Daikin от Евроклима ЕООД  трябва да предостави попълнен формуляр с искане за удължаване на гаранцията до 5 години. Удължената гаранцията покрива доставката на резерните части от Дайкин.

2. След това потребителят трябва да потвърди регистрацията си на: https://standbyme.daikin.bg/bg/

3. За да важи удължената гаранция, е необходимо всеки клиент на Евроклима ЕООД след получаване на известие от системата на Дайкин за предстояща поддръжка, да се свърже с офисите на Евроклима ЕООД в срок до 10 дни след известието. Съвместно със сервизния център на фирмата се планира дата посещение за платената профилактика , която не трабва да надхвърля 10 работни дни от датата на подадения сигнaл към Евроклима ЕООД.

 


ТОП ОФЕРТА!Разхлади се без да нарушаваш семейният бюджет

прочети още

ПРОМОЦИЯ !!! Подарък WI-fi управление към всеки закупен климатичен апарат Fuji Electric от серия KG, KE, KM, KP.

прочети още

Евроклима извършва вече монтажи и на територията на гр. Плевен и региона. Може да поръчате климатичен апарат, монтаж, профилактичен преглед също и сервиз на телефон: 0893 415 374 и 0895 415 374 + Viber, както и на email: euroclima.office@gmail.com

прочети още

Евроклима извършва вече монтажи и на територията на гр. Банско и региона. Може да поръчате климатичен апарат, монтаж, профилактичен преглед също и сервиз на телефон: 0893 415 374 и 0895 415 374 + Viber, както и на email: euroclima.office@gmail.com

прочети още

Daikin потвърди ефективността на патентованата си Streamer технология, която успешно деактивира над 99,9% от частиците на SARS-CoV-2 след тричасово облъчване.

прочети още

Уважаеми клиенти и партньори, Във връзка с издадената Заповед № РД-01-124/13.03.2020 г. на Министъра на Здравеопазването, бихме искали да Ви уведомим, че екипът на Евроклима ЕООД продължава да работи със стандартно работно време. от понеделник до петък 9:00ч - 18:00ч. тел: 0893 415 374 Работим възможно най-отговорно, безопасно и напълно според препоръките на компетентните органи за превенция разпространяването на COVID-19. Взимаме необходимите предпазни мерки, както и е направен пълен инструктаж на служителите ни.

прочети още

Нов начин на живот и приятна атмосфера.

прочети още

Дискретно стенно тяло с висока ефективност и несравним комфорт

прочети още

Елегантен дизайн и smart технологии

прочети още

С въздухопречиствателите на Daikin, ние ви обещаваме въздух, който е 3 пъти по-чист и по-здравословен.

прочети още